vrijdag 30 september 2016

Aloe Jojoba Conditioning Rinse (261)

Aloe Jojoba Conditioning Rinse is gebaseerd op aloë vera en jojoba-olie, speciaal ontwikkeld voor het gebruik na de Aloe Jojoba Shampoo. De combinatie van jojoba met gestabiliseerde aloë vera gel geeft het haar maximale veerkracht en vitaliteit. Het haar ziet er gezond uit en voelt zijdezacht aan. Vooral droog, dof en beschadigd haar heeft behoefte aan extra verzorging. Gebruik daarom altijd Conditioning Rinse wanneer het haar is gewassen. Shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid, terwijl de conditioner herstellende en voedende ingrediënten toevoegt met als resultaat: zijdezacht haar zonder de veerkracht te verliezen!

Gebruiksaanwijzing

Breng de Conditioning Rinse na het wassen aan op het vochtige haar. Door de aloë vera en de jojoba-olie wordt elke afzonderlijke haar als het ware door een beschermhoesje omhuld. Daarom is het belangrijk om de conditioner enige minuten in te laten trekken. Op deze manier krijgt het haar ook de gelegenheid om alle noodzakelijke werkzame stoffen eruit te halen. Tegelijkertijd voorkomt de conditioner statisch haar en gespleten punten.

Ingrediënten

Aloe Barbadensis leaf juice (Stabilized Aloe Vera Gel), Water, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cetyl Alcohol, Dihydroxypropyl PEG-5 Linoleammonium Chloride, Glyceryl Stearate, Glycerin, Quaternium-80, Stearalkonium Chloride, Dimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Citric Acid, Parfum.

Inhoud 296 ml


  • Geeft maximale veerkracht en vitaliteit
  • Hydraterende werking op de hoofdhuid
  • Conditioneert en beschermt het haar
-Bekijk ook de Jojoba Shampoo!-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten